Breng je Feest naar een Hoger Niveau met Onze Koelbox Verhuurservice!

Stel je voor: een zonnige dag, omringd door vrienden, de geluiden van lachende mensen en de verfrissende smaak van lokaal gebrouwen bier. Dat is precies wat je kunt verwachten met onze nieuwe service – de Coolbox Bierverhuur!

Koelbox wordt hier gevuld met blikken van ons eigen craft bier. Nu nog het ijs erop.

Wat houdt het in?

Bij ons kun je nu een coole koelbox lenen, tot de rand gevuld met ijs en de meest smaakvolle blikken en flesjes van ons lokaal gebrouwen bier. Of je nu van een verfrissende IPA houdt of de voorkeur geeft aan een robuuste stout, onze selectie van 20 ambachtelijke bieren heeft voor elk wat wils.

IJs Koud, Bier Koud – Tot 4 Dagen Lang!

De koelboxen worden geleverd met een overvloed aan ijs om ervoor te zorgen dat je bier gedurende de hele dag ijskoud blijft. Het ijs behoudt zijn kou tot wel 3 tot 4 dagen, waardoor je langer van je feest kunt genieten zonder je zorgen te maken over de temperatuur van je drankjes.

Perfect voor Elk Feestje – Strand of Achtertuin

Of je nu van plan bent om je vrienden te verrassen met een strandfeest of een relaxte achtertuinbijeenkomst, onze Coolbox Bierverhuur maakt het plannen van je evenement een fluitje van een cent. Geen gedoe met koelers, ijszakken of zorgen maken of je bier wel koud genoeg is – wij hebben het voor je geregeld.

 

 

Hoe Werkt Het?
  1. Reserveer je koelbox. Bel ons voor meer informatie.
  2. Kies je favoriete bieren uit ons assortiment.
  3. Wij bezorgen de koelbox bij je thuis, op het strand of op elke andere locatie naar keuze.
  4. Geniet van je feest en deel het beste lokale bier met je vrienden.
Maak van je Volgende Samenzijn een Onvergetelijk Bieravontuur

Dus waar wacht je nog op? Maak van je volgende feestje een onvergetelijke ervaring met onze Coolbox Bierverhuur. Ontspan, geniet van de zon en proost op het goede leven met koud, lokaal gebrouwen bier. Reserveer vandaag nog en laat het feest beginnen!